duminică, 8 februarie 2009

Biorezonanta!...un mod revolutionar de diagnosticare!

Diagnosticarea prin biorezonanata a aparut in Germania si a fost perfectionata in Rusia, aceasta tehnica ajungand si in Romania unde un numar in crestere de medici si terapeuti o folosesc cu succes.

Practica medicala clasica se bazeaza pe modelul realitatii newtoniene, model care priveste lumea ca pe un sistem mecanic.

Medicina clasica aplicata in baza teoriei newtoniene considera functiile sistemului fiziologic al omului si psihicul sau dependente de structurile materiale ale creierului si corpului.

Noile abordari stiintifice scot in evidenta faptul ca omul reprezinta ceva mai mult decat o suma de elemente chimice, avand ca forta vitala integritatea si vivacitatea.

In trecutul nu foarte indepartat, medicii nu se interesau si nu se foloseau de fortele vitale, deoarece lipseau modelele stiintifice acceptabile care sa lamureasca existenta si rolul acestor forte in sustinerea activitatii organismului.

In ultimul timp observam cum o noua generatie de medici si terapeuti incerca sa rezolve problemele organismului uman privindu-l pe om in primul rand ca o forma de energie.

Ideea de suprematie a spiritului fata de corpul fizic si dimensiunea spirituala a omului este considerata ca baza energetica a vietii deoarece energia spiritului poate anima structura fizica a materiei.

Cercetarile stiintifice recente au anticipat momentul de rascruce prin care trece medicina clasica la nivel mondial.

Dominatia medicinei clasice de peste un secol bazata exclusiv pe medicamente chimice de sinteza,timp in care s-au facut progrese remarcabile in domeniul igienei, al chirurgiei, al profilaxiei si combaterii bolilor contagioase, cunoaste un punct terminus, motiv pentru care redescoperirea medicinei naturii este mai mult de cat necesara.

In tot acest timp de dominatie a medicamentelor de sinteza, medicina naturii a fost considerata de institutele de medicina ca o ramasita arhaica, aceasta fiind mult ironizata.

Bolile grave ale ultimului secol plaseaza medicina clasica adeseori in zona neputintei in timp ce metodele neconventionale(terapiile complementare,medicina naturista) castiga tot mai mult teren.

Intr-o lume dominata masiv de interesele industriei de medicamente, exista o tara unde multe dintre principiile medicinei neconventionale se bucura de un real respect, acestea fiind studiate si aplicate pe scara larga.

Aceasta tara este Rusia, tara care a alocat resurse impresionante in domeniul medicinei alternative(medicina naturista,biorezonanta,bioenergie,etc).

In mediile informationale internationale apar tot mai des ecouri despre succesele medicinei ,tehnologiilor de diagnosticare si tratament rusesti.

Unul dintre domeniile de avangarda ale medicinei alternative este reprezentata de tehnologiile energoinformatice(biorezonanta), o terapie aproape necunoscuta de noi, dar care in Rusia u fost specializati peste 7000 de medici,dintre care 5000 activeaza pe plan national, iar alti 2000 in diverse tari ale lumii.

Metoda de diagnosticare prin biorezonanta este una ecologica in comparatie cu alte dispozitive iradiante ale medicinei clasice.

Informatia din campul bioelectromagnetic al celulei reprezinta un mod de diagnosticare eficient cu conditia ca operatorul sistemului sa respecte normele tehnice de procesare a datelor.

Cabinet de Medicina Naturista si Tehnologie BioInformatica,
BioInformatician, Gabriel Ilasoaia

Un comentariu:

Anonim spunea...

ave-ti o adresa unde pute-ti fi contactat la canbiunetul unde profesati!...prezentarea acestui tip de diagnosticare este interesant!