miercuri, 20 mai 2009

Plantele medicinale..purtatoare ale ,,Constiintei Originare,,!

Plantele medicinale si remediile medicinale naturiste reprezinta cel mai putenic proces de purificare si vindecare - adevarata regenerare si vitalitate la nivel tisular(celular).

Natura abunda prin forta plantelor de capacitati inepuizabile de curatare si regenerare a corpului uman,acestea egaland medicamentele obtinute prin sinteza chimica, pe cale industriala.

Medicatia chimica este supresoare si induce retinerea toxinelor in organism, plantele medicinale au proprietatea de a extrage si a elimina aceste toxine, fortificand in acelas timp celulele.

Din punct de vedere spiritual. plantele medicinale sunt purtatoare ale ,,Constiintei Originare,, aceasta unindu-se cu constiinta celulei umane, imprimamd totodata celulei forta de a functiona asa cum a fost creata la origine.

Rasa umana are la originea sa ca hrana pentru celula, fructele si legumele facand parte din categoria frugivorelor nicidecum din categoria carnivorelor sau omnivorelor, aceasta din urma am ,,castigat-o,, ca urmare a proceselor evolutive.

De aceea tot ceea ce ne ofera natura atat ca hrana cat si ca plante medicinale in corectarea echilibrelor privind starea de sanatate a organismului, va modifica si ADN-ul, activitatea celulara avand drept efect direct amplificarea vitalitatii acestora.

Plantele medicinale transfera prin actiunea acestora purificatoare forta de a se curata singur de depunerile de materii obstructive, intensificand fluxul sanguin, limfatic si neuronal(energetic) catre si pana la celule.

Forta Originara(constiinta), proprietatile nutritive si ingredientele active din compozitia plantelor medicinale fac practic diferenta dintre viata si moarte.

Medicina Tibetana(chinezeasca), cunoaste un parcurs de aproximativ 6000 ani de intelegere, cunoastere si perfectionare a celor mai bune metode de mentinerea starii de sanatate a populatiei pe plan mondial.

Medicina chinezeasca aplica principiile HOLISTICE ( fizic,mental-emotional si spiritual) de profilaxie si tratament in paralel cu un respect profund fata de natura si mediul inconjurator.

Corporatia Tianshi din China este exemplul cel mai elocvent despre necesitatea biotehnologiilor moderne, combinata cu secretele medicinei traditionale in mentinerea starii de sanatate.

Suplimentele Biologic Active(SBA), produse de aceasta companie reflecta modul ingenios in folosirea tehnicilor moderne de procesare fara a dilua capacitaea plantelor de actiune in procesele de curatare si regenerare a organismului uman.

Exemplu in acest sens este Cordicepsul, unul din cele mai eficiente suplimente biologic active(SBA) din lume, care mai este denumit si ,,Antibiotic Naturist,,.

Biotehnologia Tianshi a revolutionat piata(SBA) avand produsele din categoria Biocalciului ionic(Gay-Bao, Biocalciu pentru Copii, Biocalciu cu Lecitina...), acesta avand capacitatea de asimilatie in organism intre 95 si 98% fara reactii adverse.

Gama de suplimente biologic active Tianshi este mult mai mare(Chitosan,Biozinc,Ican...), toate aceste actionand in organism intr-o sinergie aproape perfecta.

Medicina chineza vorbeste in mod special de modul cum trebuie sa intretinem starea de sanatate al organismului atat pe fizic(modul de alimentatie), pe mental emotional(gandurile,stresul, emotiile) cat si pe cel spiritual( legatura cu universul, legatura cu Dumnezeu).

Deosebirea intre poporul chinez si tarile occidentale rezida din modul de autodisciplina si nu doar din teorii si practici neaplicate.

Oricat de mult am dori sa avem o stare de sanatate robusta, fara puterea noastra interioara in a declansa acest proces, terapiile si metodele alternative prezentate mai sus sunt aproape nule.

Alimentele pe care le consumam, starea emotionala si legatura cu Dumnezeu si Natura determina in mod semnificativ longevitatea - sau cat de mult ne vom bucura de viata si cat de reusita va fi viata pe care o construim singuri.

Cabinet de Medicina Naturista si Tehnologie BioInformatica,
BioInformatician, Gabriel Ilasoaia

Niciun comentariu: