marți, 7 februarie 2012

Inteligenta Organismului...Darul Divin!

Planul de perpetuare a speciei umane este unul controlat de o Inteligenta Interioara a organismului,o inteligenta innascuta in fiecare dintre noi si care programeaza toate procesele fizilogice inca de la inceput.

Contactul sexual intre FEMEIE si BARBAT este un proces natural al fiintei umane si planificarea de a avea copii poate fi controlat in mod constient.

Evolutia fatului din faza embrionara,in schimb si dezvoltarea acestuia este supravegheat si elaborat conform unui proiect de dezvoltare a organismului uman.

Acest proiect de evolutie embrionara,guverneaza toata specia umana, avand la baza aceasta Inteligenta Interioara.

Inteligenta Interioara,sincronizeaza si coordoneaza toate functiile acestui minunat si complex organism.

Fiecare dintre noi poseda o Inteligenta Interioara,aceasta fiind localizata fizic in molecula de ADN,molecula care contine si codul informatiei genetice.

Multiplicarea celulelor care contin si acest ADN, pentru a se structura organismul uman, nu este pe deplin inteleasa in totalitate de stiinta moderna.

De aceea este necesar sa intelegem ca in fiecare dintre noi este sadita samanta divinitatii si din care se dezvolta cele trei corpuri(fizic,mental-emotional,spiritual).

Dezvoltarea corpului fizic poate fi mai putin perfecta atunci cand mediul nu este favorabil si nu ofera suportul necesar pentru organismul creat.

Perfectiunea se manifesta la inceput si in momentul conceptiei,perfectiune pe care nascocirile mintii omenesti(alimente neadecvate,medicamente de sinteza,etc.) a fost mult diluata.

Inteligenta Interioara nu ne abandoneaza dupa ce ne-am nascut,ea ne ghideaza functiile corpului pe tot parcursul vietii.

Inteligenta Interioara ne pastreaza pe linia de plutire in ciuda abuzurilor cu care ne auto-sabotam(alimentatie necorespunzatoare speciei(frugivore) din care facem parte,fumatul,bauturile alcoolice in exces,drogurile,cafeau,etc.)

Procesul de boala este un raspuns la anumiti stimuli cu care se confrunta organismul nostru atunci cand luam anumite decizii gresite.

Excesul de proteine,lipsa consumului de apa,produsele energizante,stresul,etc. solicita organismul sa se adapteze pentru a supravetui,declansand intr-o forma s-au alta boala in organism.

Un exemplu in acest sens poate fi raceala,gripa,guturaiul care declanseaza o activitate fizica involuntara,generatoare de caldura,flux sanguin in crestere,frisoane,temperatura,toate acestea fiind o reactie la anumiti stimuli interni(toxicitatea organismului) si stimuli externi(frigul,agentii patogeni,etc)

Raspunsul sistemului imunitar si functiile din organism sunt coordonate si elaborate de acesta Inteligenta Interioara, fara de care organismul nostru nu ar putea supravetui.

Daca organismul ar functiona in modul in care a fost proiectat sa o faca de la inceput,in faza de perfectiune a conceptie,pentru un anumit tip de hrana(fructe si legume),cu o anumita stare spirituala(Recunostinta si Iubire),nu am putea evita o sanatate infloritoare nici macar daca am dori asa ceva.

Inteligenta Interioara este Darul Divin cu care fiecare om este inzestrat,fara discriminare…cu scopul de a mentine templul(corpul fizic) cat mai sanatos posibil pentru a dezvolta spiritualitatea pentru in vesnicie!

Un comentariu:

cristian voicu spunea...

articolul dvs. de pe blog este de mare ajutor pentru cei care doresc sa schimbe ceva in viata lor!Felicitari pentru tot ceea ce faceti!