luni, 16 decembrie 2013

Noua Medicina Germanică - Virusul Hepatic !

Noua Medicină Germanică este un concept relativ nou în domeniul medicinei,  dar este pus în valoare de un număr din ce în ce mai mare de oameni, responsabili pentru sănătatea lor, şi care îsi pune o amprentă din ce în ce mai vizibilă în contextul actual al lumii moderne.
Noua Medicina Germanică ne reţine atenţia la faptul că „orice boală este cauzată de un şoc psihoemoţional care surprinde individul total nepregătit  şi prin care organismul declanşează un proces biologic, urmat fiind, în funcţie de localizarea impactului la nivelul creierului, de afecţiunile organelor corespondente “
 Acest conflict şoc psihoemoţional(stres) trebuie să îndeplinescă 3(trei) condiţii pentru a declanşa programul SPECIAL (DHS – DYRK HAMER SINDROM): 


1.Evenimentul să fie dramatic şi pe neaşteptate
2.Izolarea
3.Să nu gaseşti o rezolvare relevantă.
Un exemplu de conflict psihoemoţional care intruneşte cele 3(trei) condiţii şi care declanşează un proces biologic soldat cu afectiuni hepatice(cancer hepatic) este şi :
-      Pierderea locului de muncă, falimentul în afaceri.

În cazul unui stres, cauzat de faptul că ai fost concediat s-au ai dat faliment, această emoţie va fi înţeleasă de către creier ca şi imposibilitate de a-ţi asigura hrana de zi cu zi, ţie şi familiei tale, ca urmare , va transmite o comanda ficatului pentru a-şi cre şte producţiei de celule hepatice.

În consecinţă, se va produce o proliferare(creştere a numărului de celule) celulară, sensul biologic fiind acela de a mări capacitatea ficatului de a extrage elemente nutritive suplimentare din alimentele pe care le ingerăm.
 Aceast proces se va menţine pe toată perioada activă a conflictului şoc psihoemoţional, fiind asimptomatic(fără dureri).
 Rezolvarea conflictului (un nou loc demuncă, ieşirea din faliment..) va fi urmat de perioada de refacere, post-conflict, fiind inregistrate şi acele simptome caracteristice bolilor hepatice(pierderea de energie,paloarea feţei,disfuncţii gastrointestinale).
Un rol important îl joacă aici virusul hepatitei (A,B, C, D, E, etc), care, de fapt, nu este un duşman al nostru.
Virusul hepatic acţionează ca un agent de salubrizare(îndepărtarea formaţiunilor tumorale).
 Consultul  medical, urmat de testele de laborator, vor indica  un nivel crescut al viremiei, motiv pentru care se recomandă de către medic un tratament specific pentru îndepărtarea   virusurilor implicate în acest proces.
Putem asemăna acest proces de luptă împotriva virusurilor prin intermediul tratamentelor alopate, cu activitatea  pompierilor prezenţi la un incendiu, împotriva cărora se declanşează un război de îndepărtare din zona unde aceştia se luptă cu focul.
Frica de acest virus este doar rezultatul dezinformărilor şi al interpretărilor eronate faţă  de existenţa acestuia la faţa locului, atunci  cand organismul prin inteligenţa lui declanşează procesul de eliminare a formaţiunilor tumorale.
 Dupa terminarea  acestui proces natural de eliminare a masei tumorale ,  virusul va fi inactivat la comanda creierului si nu va mai putea fi identificată o creştere a viremie peste limitele normale.
O cunoaştere mai bună a conflictelor care au declanşat procesul biologic - ,,boala’’reprezintă un factor determinant in redobândirea şi menţinerea stării de sănătate motiv pentru care anexez un tabel prin care putem să recunoaştem fără a fi specialişti în domeniul medicinei, simptomele diferitelor conflicte psihoemoţionale, având ca scop principal evitarea declanşării  programului special (DHS). 

Legatura dintre organe şi conflictele psihoemoţionale
Afecţiuni la:
Colon – Conflict peste care nu poţi trece nicicum
Oase -Lipsa stimei de sine, inferioritate
Intestinul subţire –  Ura care nu poate fi digerată
Uter – Sentiment de inferioritate sexuală
Prostata Conflict/ceartă pe latura sexualităţii
Tiroida Te simţi neputincios, fără control
Plămâni – Frica puternică faţă de altă persoană
Piele - Lipsa integrităţii, coruptibil, fără coloană vertebrală
Testicule, Ovare - Pierdere valoroasă,  ce nu poate fi recuperată
Pancreas Conflict cu membrii familiei
Urechea internă – Sentimentul de imposibilitate de a afla adevărul
Sânul stâng Conflict care pun în pericol copilul,casa,familia
Sânul drept Conflict cu partenerul sau cu persoane rivale
Rectul - Frica de a fi nefolositor
Gura – Nu poţi mesteca(suporta) o problemă/situaţie
Căile respiratorii – Conflict teritorial(nesigur in privinţa casei)
Laringe Frica şi îngrijorare pentru un anumit eveniment
Stomacul Ai inghiţit prea multe împotriva voinţei tale
Esofag - Dorinţa acuta de a refuza,de a nu înghiţi
Inima – Frustrare legată de copii, de membrii familiei.
Cervixul – Frustrare adânca şi persistentă
Glandele suprarenale – Te indrepţi într-o direcţie in care refuzi să mergi
Ficat - Frică(stress) urmare a  pierderii locului de muncă, falimentul în afaceri(pericolul de a rămâne fără hrană).

Bilă – ducte hepatice – pierderea teritoriului, casă, etc.

Niciun comentariu: