vineri, 28 martie 2014

MORA – TERAPIA (terapia cu aparatul de biorezonaţă)

 BIOLAZ-OBERON – 11S PRO (SOFT DIANEL)


Biorezonanţa este procesul prin care informaţia vitală de natură electromagnetică intră în interacţiune cu structurile corpului, generând la nivel fizic numeroase reacţii chimice şi biologice.

La nivel subtil, informaţia electromagnetică actualizează constant tiparul energetic după care se reconstruieşte periodic corpul nostru.

Totul în această lume se află într-o continuă miscare, asa cum o piatră aruncată în apă crează cercuri concentrice, mişcătoare, care conţin informaţii despre cauza (sursa) care le-a produs.

Undele radiante emise de cele mai variate procese din Univers se mişcă în spaţiu ducând cu ele un flux uriaş de energie şi informaţie.

De 3000 de ani se ştia în medicina chineză că energia influenţează direct activitatea organelor şi că aceasta activitate este supusă unor vibraţii ritmice.
Între timp, existenţa meridianelor energetice şi a blocajelor pe meridiane a fost dovedită şi prin nenumărate studii de către medicina cuantică.

Cercetarile în
BRFT (tehnică de tratament în câmp energetic prin biorezonanţă) au fost începute în anul 1923 de către omul de stiinţă rus Alexander Gurwitsch şi continuate apoi în anul 1936 de astronomul şi biologul american Gustav Stromberg, care a arătat ca dezvoltarea fiinţelor vii este legată de existenţa unor “unde nemateriale”.

În anul 1975, fizicianul german dr. F. A. Popp dovedeşte emisia de bio-fotoni de către celulele vii, arătând totodată că ADN este o mare magazie de bio-fotoni.
Biochimistul Lehninger, laureat al premiului Nobel, susţine că organismul îşi direcţionează reacţiile chimice prin vibraţii electromagnetice (biofotoni) şi că nici o reacţie chimică nu poate avea loc dacă un electron nu este activat de un foton cu o anumită lungime de undă şi o anumită energie.

Cercetările recente făcute de dr. F. A.Popp si W. Ludwig arată că şi efectul produselor homeopate este determinat de vibraţiile substanţelor în cauză.

 Prof. Dr. Cyril W. Smith, dr. R.S.V. Choy şi dr. J.A. Monro (Univ. din Salford, Anglia) au dovedit că reacţiile alergice pot fi neutralizate prin vibraţii electromagnetice de o anumită frecvenţă.

Practic vibraţiile unui alergen pot fi absorbite, apoi sunt supuse unei inversii electronice şi retrimise către organism, simptomele alergiei dispărând în câteva minute.

Primul aparat pentru tratament a fost creat de dr. Franz Morell si Erich Rasche.

Conceptul de diagnostic şi tratament “bio-energo-informaţional” se bazează pe detectarea centrilor sau sistemelor patologice cu poli electromagnetici anormali, eliminarea acestora, precum şi detectarea elementelor capabile să oscileze în armonie cu frecvenţe electromagnetice normale.

Prin urmare polii echipamentului bio-informaţional, fiind în rezonanţă cu componentele moleculare atomice şi subatomice (protononi, neutroni, alte particule), sunt capabili să transporte şi să transmită informaţia necesară restabilirii funcţiei sănătoase a organismului.

Terapia,  MORA(transformare)-TERAPIA ,constă în corectarea funcţiilor organismului prin neutralizarea funcţiilor patologice şi restabilirea celor fiziologice, la nivel de celulă, folosind doar energia pacientului.

Această metoda permite tratarea multor afecţiuni fără intervenţia farmaco-terapeutică.
 Organismul uman este o sursă de oscilaţii electromagnetice foarte slabe, fiziologice sau armonice, fiind specifice unui organism sănătos.

Boala se manifestă prin funcţionarea unui organ sau al unor grupe de organe care încep să lucreze disproportionat, la care apar surse de oscilatii noi, patologice, care depăşesc frecvenţele aflate în intervalul biologic.
Dacă organismul nu poate reface balanţa între fiziologic şi patologic prin propria sa putere (reducând frecvenţele patologice la un nivel minim), boala va progresa, materializându-se tot mai mult în plan fizic.

 Aparatul de biorezonanta BIOLAZ 11 S PRO, primeste informaţia de la pacient şi separă semnalele fiziologice de cele patologice, prelucrând informaţia energetică, pe care o retransmite apoi pacientului (homeopatia este o versiune de terapie multirezonanţă cum sunt şi cromoterapia, cristaloterapia, magnetoterapia, sonoterapia, etc...).


Având în vedere că toate afectiunile sunt urmarea unor oscilaţii dizarmonice, rezultă că MORA-TERAPIA poate fi folosită în toate afecţiunile fără nici o contraindicaţie.

 Se pot obtin rezultate remarcabile chiar şi în cele mai dificile situaţii, excepţie făcând acele ţesuturi distruse sau aflate în fază avansată de distrucţie, pentru care refacerea numai este posibilă (de ex. distrugerea avansată a capului de femur intr-o coxartroza).

Refacerea acestora se poate realiza având la baza un set complet de tratament, incluzând în mod direct pe lângă alte forme terapeutice, voinţă pacientului de a lupta cu boala.

O stare psihică de detaşare şi echilibru emoţional, de optimism şi încredere poate aduce cu sine rezultate spectaculoase (atitudinea faţă de boală stimuleaza sau submineaza rezultatele obtinute pe alte căi).

 Privarea organismului de minerale, vitamine, proteine, grasimi, enzime, aminoacizi, impiedică obţinerea succesului complet in tratament, de aceea un tratament complet necesită aport din afară, ţesutul în cauză având astfel tot suportul de rezonanţa.

Diferite stimulente precum: aspirina, tylenol, antiinflamatoare (viox, codeine, etc...), alcoolul, ceaiul negru, produsele cofeinizate  artificiale, interferează nefavorabil cu  MORA-TERAPIA, diminuând semnificativ efectul terapeutic electromagnetic.

Unele antialgice sau dimpotrivă stimulente (de ex.: cofeina, cafeina), pot agita sistemul nervos determinând un grad de incoerenţă care  intrerupe semnalul MORA-TERAPIE subtil.

SFATURI  PRACTICE

În timpul tratamentului poţi să nu simţi nimic sau poţi să ai o senzatie de furnicături, de încălzire sau de relaxare.

 Locurile cu procese inflamatorii mai vechi care nu sunt încă vindecate  pot fi mai sensibile.

  Organismul în timpul tratamentului(MORA-TERAPIA) nu primeşte electricitate,  fiind  folosite doar vibraţiile organismului  pentru autoreglare, practic organismul nu primeşte nimic străin de la aparat.

Materialele toxice care rezultă în urma tratamentului sunt  eliminate  pe cale renală, digestivă sau prin piele, ajutate de un consum adecvat de lichide şi  de un duş, după două ore de la tratament.

Tratamentul prin biorezonanţă  constă în mai multe şedinţe (aprox. 30 -40 minute), sedinţa având mai multe trepte terapeutice, în funcţie de patologia existentă.

 MORA-TERAPIa  include  şi cooperarea pacientului în procesul de vindecare,  boala având şi o componentă psiho-emoţională, motiv pentru care se impune un nou stil de viaţă.

REACŢII FIZICE LA MORA-TERAPIE

Tratamentul prin MORA-TERAPIE este nedureros şi nu are reacţii adverse.
 În timpul sau după tratament pot apărea anumite simptome (“crize de vindecare)  greaţă, dureri de cap, erupţii cutanate - care se produc ca urmare a acumulărilor de toxine în organism, fiind declanşată eliminarea acestora de către aparatul de biorezonanţă prin MORA-TERAPIE.

Criza de vindecare mai implică şi, relaxarea, somnolenţa, încălzirea / răcirea extremităţilor, tegumente umede, transpiraţii, febră, roşeaţă, dureri uşoare, puls rapid – acestea fiind TEMPORARE şi fac parte din procesul de vindecare.

Bolile cronice slăbesc sistemul de apărare al organismului, şi un sistem de apărare slăbit trebuie refăcut,  de aceea terapia va activa mai întâi boala(o va recunoaşte) după care va începe procesul de vindecare.

   Boala netratată corespunzător în trecut, un sistem imunitar refăcut, o va recunoaşte, după care va începe procesul de restabilire a funcţiilor fiziologice a organului sau grupelor de organe implicate.

Cercetări tulburătoare şi revoluţionare ale fizicienilor din secoulul XX au dus la progrese enorme în domeniul medicinei cuantice - acea medicină a energiei şi posibilităţilor, bazată pe utilizarea tiparelor energetice după care se construieşte şi evolueaza materia vie.

Particula cea mai mică  care stă la baza alcătuirii oricărei unităţi materiale (atomi sau molecule, corpuri solide sau fiinţe umane) a fost denumită
cuantă.

O astfel de particulă nu este ceva solid (corpuscul), ci un puseu infim de energie, oscilând permanent între existenţă şi nonexistenţă (apariţie-dispariţie-reapariţie).

  La nivel subatomic, materia nu există ca şi solid sau continuum, totul se reduce la tendinţa de a exista!

Celulele vii sunt stimulate să funcţioneze într-un fel sau altul în funcţie de vibraţiile electro-magnetice de o anumită intensitate, frecventă, oscilaţie sau amplitudine pe care le receptionează.

Aceste vibraţii - codificând informaţie vitală - tind sa modifice permanent structura câmpurilor electromagnetice care stau la baza alcătuirii şi funcţionării materiei vii, începand de la cel mai subtil nivel şi propagându-se trepatat până la cel mai grosier, dens, material.

 Din acest motiv sistemele formate din celule (respectiv organele şi ţesuturile corpului nostru) răspund la fenomenul numit biorezonanţă cu  efecte benefice asupra organismului, atunci când se utilizează  MORA-TERAPIA.


Niciun comentariu: