duminică, 6 aprilie 2014

Procedura - Spectronosode (prepararea tratamentelor prin biorezonanţă)

Spectronosode, este o frecvenţă spectrală care caracterizează orice proces de pregătire,  pentru obţinerea de preparate cu frecvenţe de energie şi informaţie prin intermediul dispozitivului de biorezonanţă, preparate care au un scop precis în funcţie de patologiile existente.
  
În timpul  etapelor de compensare ale frecvențelor energetice, substanțele toxice din diferite ţesuturi sunt eliberate în sânge, acestea fiind acumulate treptat în mezenchim(ţesut conjuctiv embrionar),  şi care nu se elimină din organism în condiţii normale.

Procedura se bazează pe principiile homeopatiei și  pe metoda Foll(Reihhold VOLL).

  Frecvențele proprii ale  centrului de patologie sunt citite de către dispozitiv, după care sunt convertite în frecvențe cu polaritate inversată, având formă identică, și care este  înregistrată la matricea (apă, alcool, zahăr, parafină etc.) ca o informație intensificată.

 Apa este recomandată ca  fiind un operator de transport în caz de terapie la  procesele acute.

 Preparatele înregistrate în matricea de apă au o eficienţă de până la 2-3 săptămâni, după acest interval de timp, preparatul își  va pierde eficiența.

 Alcoolul este recomandat  pentru terapia bolilor  subacute și cronice.

 Pentru tratamentul proceselor  cronice,  se  pot prepara şi tincturi  pe bază de alcool şi plante (Talpa gastei, paducel,şi alte plante ), tincturile prelungind efectul terapeutic.

 Preparatele pe bază de alcool sau tinctură  de alcool se pot administra 2-3 săptămâni, cu eficienţă maximă.

  Zahăr(lapte de zahăr/zahărul va fi ușor umezit cu alcool sau apă) pentru bolile cronice, preparatul având o eficienţă pe o perioadă mai îndelungată(până la 2 luni).

Parafina este  recomandată  pentru bolile pielii şi în caz de tulburări ale sistemului nervos periferic(nevralgii,lumbagii, radiculite) prin aplicarea pe suprafaţa pielii.

ADMINISTRARE PREPARATELOR

1. Tratamentul bolile acute
 Adulţi -  de 3 ori pe zi /4-8 picături (globule/substanţă solidă).
 Copiii sub 14 ani / de 3 ori pe zi/2-3 picături.

2.Tratamentul bolilor sub-acute și cronice
  Adulţi - /1-3 ori pe zi, / 2-4 picături (globule/substanţă solidă). 
  Copiii sub 14 ani /  de 3 ori pe zi/1-2 picături.


 3.Preparatul(unguent) pe bază de parafină se administrează o singură dată  după înregistrarea în matricea de parafină.

Niciun comentariu: