sâmbătă, 25 martie 2017

KGB-istul Kostea!

Zilele trecute, am primit o înștiințare dela Tribunalul Iași prin care mi-a fost adus la cunoștință faptul că, administratorul societății BIO EDEN LINE din Iași, mă cheamă în judecată, pe mine împreună cu asociații mei, Giurgilă Petrică,Giurgilă Ana, Ilășoaia Felicia, pentru săvârșirea faptelor de concurență neloială.

Împreună cu această înștiințare mi-a fost înmânat și ,,dosarul de securitate,, instrumentat timp de 9 ani de KGB-istul ,,Kostea,, un personaj venit din Republica Moldova, cu intenții vădite de ,,spionaj,, pentru acapararea puterii și a confortului financiar.

Acest ,,dosar de securitate,, conține informații și detalii despre viața mea personală și profesională, informații  care în prezent sunt folosite in instanță, de către administratorul societății BIO EDEN LINE, cu scopul vădit de a demostra în fața judecătorilor, faptul că sunt un șarlatan, și un om de rea credință.

Vă rețin atenția cu un istoric al unor evenimente prin intermediul cărora l-am cunoscut pe KGB-istul Kostea, persoană care a și instrumentat  ,,dosarul meu de securitate,,.

În anul 2004, confruntându-mă cu  probleme grave de sănătate, probleme care nu au putut fi depistate în sistemul alopat, am apelat la serviciile de testare prin biorezonanță a unei doamne  din Chișinău.

 Doamna respectivă, cu numele de Ecaterina Daraban, presta servicii de biorezonanță în baza unor programări  în Iași, locul unde am fost testat pentru prima dată.

Investigația făcută în mod profesionist și comportamentul uman al acestei doamne m-a determinat să o recomand la mai multe persoane din Iași, Pașcani și Suceava, timp în care am stabilit o relație de prietenie.

La indicațiile, și cu sprijinul domniei sale, am beneficiat de terapiile unui clinici din Moscova, perioadă în care mi-am redobândit starea de sănătate.

Tot la îndemnul acestei doamne, în timpul ce mă aflam la respectivă clinică pentru terapii, în paralel, am urmat cursurile de biorezonanță al Centrului de Tehnologii Informaționale,Nelian din Moscova, achiziționând totodată și un sistem de diagnosticare prin biorezonanță.

La revenirea în țară, mi-am deschis o activitate privată, pe persoană fizică, în baza documentelor obținute la Moscova, având ca obiect de activitate principal, testarea prin biorezonanță, masaj,kinetoterapie.

Doamna Ecaterina Daraban, în urma testărilor efectuate  prin biorezonață recomanda la acea dată, tratamente cu produse naturale, marca Tianshi(actual Tiens), tratamente care s-au dovedit a fi eficiente pentru pacienți.

Compania Tianshi(Tiens) este o filială a unei companii din China, companie care distribuie și în prezent produsele(suplimente alimentare) prin intermediul unui MLM, sistem din care făcea parte și doamna Ecaterina Daraban, ulterior fiind înscris și eu în echipa domniei sale.

Doamna Ecaterina Daraban, mi-a recomandat un depozit de produse marca Tianshi  din Iași, pentru aprovizionare, cantitatea de marfă achiziționată de mine,  achiziție  care trebuia înregistrată de către persoana care gestioana depozitul, în echipa MLM  a doamnei Daraban Ecaterina. 

Depozitul de produse marca Tianshi era gestionat la acea dată de un domn care s-a dovedit în cele  din urmă și din  prezentul ,,dosar de securitate,, pe care l-am primit zilele trecute, a fi, ,,KGB-istul Kostea,,

,,KGB-istul Kostea,, observând faptul că mă aprovizionez cu cantități din ce în ce mai mari cu produse marca Tianshi, de la depozitul acestuia din Iași, a început o campania de recrutare a mea(fără să îmi dau seama) din rețeaua MLM a doamnei Ecaterina Daraban, în rețeaua ,,KGB-istului Kostea,,cu scopul vădit de a-și mări veniturile.

Tehnicile de manipulare și dezinformare(citez....,,Ecaterina Daraban este o hoață, te fură la bonus, se dă doamna doctor dar nu este, face biorezonanță fără acte,,etc.) asociate cu lacrimile care curgeau din ochii KGB-istului Kostea, totodată postând într-un om de bună credință, m-au determinat în cele din urmă să accept să fiu transferat din rețeaua doamnei Ecaterina Daraban în rețeaua acestuia.

Ulterior, am fost avertizat verbal de către doamna Ecaterina Daraban, și după ce KGB-istului Kostea a efectuat rapid transferul, în complicitate cu o persoană din conducerea Tianshi, de pericolul la sunt expus prin apropierea de acest om.

Doamna Ecaterina Daraban, mi-a povestit în acele momente și faptul că ea a fost hărțuită(reclamată la poliția ori de câte ori venea în Iași  pentru  biorezonanță) de către KGB-istul Kostea timp de 2 ani de zile.

 KGB-istul  Kostea,  în acea perioada   efectua și el  testări prin biorezonanță, rezultatele înregistrate fiind modeste, în comparație cu  succesul de care se bucura d-na,Ecaterina Daraban, și  în cele din urmă folosindu-se  de  toate mijloacele KGB-iste, a elimnat-o  de pe piața din Romania.

În acele momente, fiind prelucrat, în stil securist, de KGB-istul Kostea , și faptul că posta mereu  într-un om de bună credință , am ignorat avertismentul doamnei Ecaterina Daraban.

În prezent, având și informațiile din acest ,,dosar de securitate,, instrumentat de KGB-istul Kostea, îi dau dreptate 100%., motiv pentru care îi cer scuze public.

Dosarul de securitate care însumează 300 de pagini, cuprinde următoarele:
- Înregistrări video și audio
- Fotografii și documente
- Prezentarea unor evenimente din viața mea personală și profesională
Toate acestea având ca scop principal denigrarea mea ca persoană.

 KGB-istul Kostea a depus la dosar înscrisuri și documente fabricate  prin care  denigrează cu nerușinare,și:

-  Institutului Internațional de Medicină Energoinformațională din Moscova, conducătorii institutului fiind acuzați de eliberarea unor diplome de studii false.

- Centrul de Tehnologii Energoinformaționale, fiind acuzat că fabrică și pune pe piață sisteme de biorezonanță contrafăcute.

Pentru acuzațiile aduse de KGB-istul Kostea, împotriva acestor instituții din Moscova,avem un răspuns oficial și documente necesare prin care se va demonstra ca fiind nefondate, și care  vor fi depuse în atenția completului de judecată din cadrul Tribunalului Iași.

Din informațiile care circulă  în mediul ,,agenților acoperiți,,în prezent, despre activitatea KGB-istului Kostea, reiese faptul că acesta, deține ,,dosare de securitate,,cu faptele(adulter,orgii sexuale,evaziune fiscală) unor lideri din Eden Line(Roman,Bacău,Ploiești,București), ,,dosare,, cu care se dorește a fi  șantajați să depună mărturii mincinoase în instanța de judecată, în favoarea companiei BIO EDEN LINE.

Informațiile de mai sus sunt prezentat cu scopul de a scoate la iveală modul stalinist prin care un administrator de srl, lacom,  încercă   prin orice metode să elimine competitorii de pe piață,cu scopul  de a-și  mări veniturile și totodată de a deține  puterea în raport cu oamenii cu care intră în contact.

Oare câte ,,dosare de securitate,, a instrumentat KGB-istul Kostea? Oare cât rău a facut acest ,,securist,, oamenilor cu care a intrat în contact?

Multe dintre aceste răspunsuri, le va da însuși Dumnezeu, atunci când se va apropia și data scadentă de ,,plată,, pentru KGB-istului Kostea!Niciun comentariu: