vineri, 28 iulie 2017

VOINȚA!...cel mai puternic MEDICAMENT!

Unul dintre factorii majori în recuperare, mai ales pentru bolnavii  cu diferite procese degenerative grave, este cu predilectie voința acestora de a se face sănătoși.

Majoritatea oamenilor trec prin viață ca ,,frunza pe apă,,fiind total condiționați de societate și de plăcerile de moment ale vieții, atât la nivelul de gândire, cât și al celui de relaționare cu semenii.

Multora dintre noi ne este teamă de ceea ce nu știm, și nu am învățat, sau nu am experimentat în mod personal.
Nu de puține ori avem o atitudine ironică față de semenii noștrii care apelează la un tratament natural pentru a-și menține sau redobândi starea de sănătate.

Acest gen de persiflare se manifestă  din nestiintă și  inconștiență!

 Ignorăm  importanța unui stil de viață sănătos pentru cei din jurul nostru și totodată  consecintele care decurg din lipsa de responsabilitate față de sănătatea individuală.

Mulți dintre  membrii familiei  unui bolnav și-au ,,ajutat,, efectiv partenerul sau copilul să moară, evitând în mod nejustificat terapiile naturale.


Bolnavul trebuie să participe în mod direct la procesul de vindecare.

Lipsa voinței de a se face sănătos este în parte, și motivul pentru care s-a îmbolnăvit.

Dacă ne dorim cu adevărat să avem o stare de bine, să fim sănătoși, voința și actiunile noastre vor fi cele care ne vor ajuta să producem starea de bine. 

Așa cum am proceda cu orice altă experiență pe care dorim  să o trăim sau un  lucru pe care dorim să îl obținem în viață... pentru sănătate!... VOINȚA este primul medicament.

Este minunat ca cei dragi să fie alături de bolnav  în procesul de însănătosire, dar nu cei dragi pot  folosi voința pentru  cel aflat în suferință, și nici să facă totul în locul acestuia.

Sănătatea trebuie să vină în primul rând din voința celui aflat în suferință, și cu o atitudine de  fermitate atunci când a luat o decizie în privința propriei sănătăți.

 În acest mod poate fi și  pentru ceilalți  ilustrarea minunată a adevăratei puteri divine.

 Doi dintre cei mai importanți factori în procesul de însănătoșire sunt ,,Voința și Disciplina,,

Încearcă să petreci mai mult timp cu sinele tău interior.


Regăsește-ți forța divină și identifică calea ta! ...și nu a altcuiva!

 Așa vei redobândi, și vei menține starea de sănătate.

Împărtășeste și altora ceea ce ai învățat despre voință, disciplină, și totodată despre forța interioară divină fără de care nu poate exista starea de bine.

Nu exista om pe această planetă care sa nu aibă nevoie de sănătate! 

Toți o dorim, dar puțini dintre noi  facem și efortul de a  pune în practică ceea ce este cu adevărat necesar pentru sănătate.

 Motiv pentru care VOINȚA reprezintă un  medicament indispensabil pentru noi toți!

Gabriel ILĂȘOAIA - specialist medicină energoinformațională

Niciun comentariu: