luni, 30 octombrie 2017

Vaccinarea obligatorie!Neputința unui sistem medical profund viciat!

Obligativitatea vaccinării copiilor, introdusă în lege,este  cea mai mare încălcare a drepturilor omului de după ,,PseudoRevoluția'89,, din România.
Libertatea  mamelor  de a a alege ce este mai bine pentru sănatatea copilului, chiar si cu privire  la actul medical în sine, este un drept pe care nici o lege universală nu îl poate îngrădi.
Dumnezeu! Creatorul Universului!... care a înzestrat Omul cu înțelepciune divină, i-a dat acestuia voință liberă!
A lăsat Omul să fie liber arbitru în tot și în toate!
Chiar și libertatea de a alege  pentru  locul sufletului său în Eternitate!
 Cu atât mai mult, a lăsat pe Om cu voință liberă pentru a  decide în timpul vieții sale pe pământ ce este mai bine pentru sine, pentru  familie, si pentru societatea  în care trăiește.
Pentru ca omul să facă o alegere cât mai bună,Dumnezeu l-a înzestrat cu înțelepciunea intuitivă!
Despre înțelepciune intuitivă este vorba atunci când o mamă își dă acordul, sau nu, pentru vaccinarea copilului.
Libertatea mamei de a alege pentru sănatatea copilului său este un drept fundamental pe care nici un om nu il poate îngrădi!
Cum poți tu?..un om (politician) cu profunde carențe morale, să îți pui semnătura pe o lege care influențează în mod direct dreptul omului si al familiei de a alege pentru sănătatea lor .
Părinții(mama,tata)  care întemeiază o familie se sacrifică zi de zi  pe altarul vieții(lipsuri materiale,responsabilități asumate,etc.) pentru a da viață generațiilor viitoare.
Cum poți tu ca ,,STAT,, prin obligativitatea vaccinării  să ceri unei familii să-și otrăvească cu bună știință copilul?Copil pentru care se  fac atâtea sacrificii(financiare/materiale/emotionale) atât în redobândirea, cât si în menținerea stării acestuia de sănatate.
O vorbă veche din popor spune un mare adevăr! Lăcomia distruge Omenia!
Da!Despre Lăcomie este vorba!
Statul este format în mare parte de oameni lacomi.
Pentru acești oameni societatea în care trăim este divizată în două categorii sociale, bogați si săraci.
 Astfel lumea a fost  transformată   într-o junglă, unde cel mai puternic(economic/financiar) dictează calea de urmat.
O junglă unde cel mic(mamele neputincioase în fața legilor nedrepte) să fie strivit de mâna legii atunci când acesta  are curajul să  lupte pentru drepturile fundamentale.
Nu interesează pe  cei aflați la butoanele puterii(economico-financiare) mai ales pe  politicianul tributar intereselor oculte sau pe slujbașii corupți(medici asistenți,farmaciști,etc.) de sănătatea populație în general, sau de sănatatea individului în particular.
Doar la nivel de imagine si atât!Restul este interes personal sau de grup.
Prin momentele de boală,omul, trece cu ajutorul familiei  al prietenilor adevărați,și al unui număr mic de specialiști în sănătate , specialiști care își oferă profesionalismul și compasiunea pentru cei aflați în suferință.
 În mare parte sistemul medical este neputincios în fața marilor provocări determinate de evoluția unor boli incurabile.
Culpa medicală  este tranșata de cele mai multe ori în defavoarea celui aflat în suferință. Responsabilitatea pentru erorile medicale nu este asumată, deoarece legea este de partea călăului, si doar în cazuri extrem de rare dreptatea este de partea celor aflați în suferință.
Pentru ,,stat,, este mai importantă statistica și interesele bugetare(finanțări în sistemul medical nejustificate).
Pierderile financiare ale corporatiilor farmaceutice datorită  faptului că există tot mai multă reticență(justificată prin reacțiile adverse ale vaccinurilor) privind vaccinarea, politicenii obedienți, sacrifică un drept fundamental, libertatea omului de a alege pentru sănătatea lui și a familiei.
Este bună vaccinarea?Nimeni nu a dat un răspuns convingător provaccinare!
Cercetările  efectuate pe bune de către medici, medici care au avut tăria să scoata la iveală adevărul, si  la care avem acces din ce în ce mai puțin, au demonstrat că vaccinurile provoacă mai multă suferință celui căruia îi este administrat!
Astfel societatea este divizată!Oamenii informați si cei care au avut de suferit datorită administrării vaccinurilor, au luat atitudine!Cealaltă parte a societăți rămâne captivă într-o mare  manipulare promovată de un sistem care boala cetățenilor aduce profit.Sănătatea acestora NU!
Pe aceasta  confuzie să votezi o lege prin care elimini un drept fundamental, dreptul de a alege a individului pentru sănatatea sa, si al societății în ansamblu este un abuz care va hotărâ, dacă nu ne trezim cu toți, soarta multor generații viitoare!!!!


x

Niciun comentariu: