duminică, 1 octombrie 2017

Vestimentațiile Eden Lyfe cu Turmalină

O apreciere din ce în ce mai mare pentru mijoacele terapeutice la care apelăm pentru menținerea si redobândirea stării de sănătate, o regăsim prin excelență la ,,Cristalul de Turmalină,,.

Minereul de turmalina a fost  descoperit încă din antichitate în regatul Egiptean Antic și în Imperiul Chinez!
Oamenii din vechime  foloseau cristalul de turmalină cu predilecție  în scopul de a fi protejați de energiile negative, fiind regăsite de către arheologi pietre de turmalina aplicate pe coroanele regilor.
Dealungul timpului, pentru oamenii de rând, turmalina reprezenta un ajutor benefic pentru locuințele acestora, fiind descoperit totodata si rolul acestuia terapeutic, motiv pentru care a fost numită și ,,Piatra lui Dumnezeu,,!

Cu toate că această piatră terapeutică a fost descoperit de mii de ani,calitățile terapeutice majore au fost identificate prin intermediul vestimentațiilor terapeutice(centuri lombare,centuri pentru genunchi,centuri pentru umeri,etc.)

În lumea modernă cristalul de turmalină datorită multiplelor calități terapeutice a primit o atenție din ce în ce mai mare si prin confecționarea acestor vestimentatii terapeutice.

Calitatea acestui cristal semiprețios a fost recunoscută în primul rând datorită tehnologiilor avansate de exploatare si procesare a minereurilor.
Piatra de turmalină datorita efectelor electromagnetice a mai fost denumită de către cercetători   și ,,Magnetul Cristalin,,.

 Putem observa proprietatea electromagnetică al acestui mineralului de turmalină prin introducerea acestuia  într-un cenușar.Turmalina prezentă în cenușar  atrage ca un magnet cenușa. 
Oamenii de știință prin intermediul cercetările efectuate au descoperit rolul primar în terapie al cristalului de turmalină – TERAPIA CU TURMALINA INFRAROSU!!!!.

Turmalina emite un infraroșu depărtat până la 1000 de microni.

Tehnologia cu turmalina lichidă a facut posibilă imprimarea nanocristalului de turmalină în textura fină a materialului din care sunt confecționate vestimentațiile terapeutice cu turmalină.


Afecțiunile articulare si problemele legate de circulația sângelui în organism, datorită încălzirii  prin infraroșu a zonei supusa terapiei, au găsit o rezolvare și prin intermediul vestimentațiilor terapeutice cu turmalină.

Niciun comentariu: