luni, 6 noiembrie 2017

Recomandări utile pentru folosirea centurilor pe bază de turmalina!

Având în vedere experiența acumulată în cei 15 ani de medicină energoinformațională(biorezonanță) și urmare a numeroasele testări efectuate pe produsele recomandate clienților mei, am remarcat impactul benefic pe care îl are cristalul de turmalina asupra corpului uman.

Pentru pacienții care acuzau dureri osteo-articulare am recomandat cu predilecție setul de centuri pe bază de turmalină.

Setul de centuri pe bază de  turmalina  acoperă  cele mai importante zone articulare(zona cervicală,lombară, zona umerilor,coate, antebraț, glezne, inclusiv  zona genunchilor.)

Recomandare: Turmalina nu declanșează AVC((atac vascular cerebral)și nu are contraindicații, dar urmare a măsurătorilor efectuate, personal, nu  recomand o terapie prin care să fie forțate vasele care irigă creierul pacienților cu antecedent AVC.

Motiv pentru care am considerat că este mai bine  pentru pacientii care au în istoricul medical cel puțin un AVC, să elimin centura cervicală pe bază de turmalină din procesul terapeutic.

Recomandarea este valabilă doar  pentru pacienții cu antecedent AVC.

Procesul terapeutic al acestui cristal semiprețios aplicat pe centuri sub forma de  turmalina lichidă este echilibrat de setul de magneți distribuiți uniform în textura produsului.

Recomandare: Centurile pe bază de turmalina nu se aplică în zonele în care se află implaturi metalice(tijă de susținere).

Acțiunea magneților din aceste dispozitive terapeutice, în contact cu metalul, poate încetini procesul de regenerare.

Produsele Eden Lyfe din gama Gold Standard se disting prin calitate față de restul produselor de acest gen  de pe piața din România.

In primul rând  prin structura materialului, localizarea punctelor de turmalina lichidă, dar și  prin  ajustarea dispozitivului terapeutic(centură) pe zonele aplicate.

Daca doriti sa aflati mai multe informatii despre produsele cu turmalina, accesati urmatoarele link-uri:

Centura pentru UMERI cu Turmalina si Magneti
Centura CERVICALA cu Turmalina si Magneti
Centura LOMBARA cu Turmalina si Magneti
Set centuri cu Turmalina si Magneti pentru COATE
Set Centuri cu Turmalina si Magneti pentru GENUNCHI
Set centuri cu Turmalina si Magneti pentru GLEZNE
Set MANSETE cu Turmalina si Magneti

Niciun comentariu: